RSS Feed

raya di hollywood. style!



iklan yang biasa kita tengok di hari raya. nak tengok iklan hari raya yang lain dari yang lain. yang idea ini tak pernah terlintas oleh orang lain tetapi berjaya di cungkil oleh sebuah syarikat television swasta terkemuka tempatan? cuba lihat hasil idea bernas mereka ini.




kenapa perlu tiru iklan Christmas? apa terlalu kurang idea kah pihak tv3 sehingga perlu bikin iklan seperti ini?

jangan terlalu ambil ringan tentang isu hari raya aidilfitri. mungkin tv3 fikir idea ini kreatif dan tak pernah di buat orang? atau saja nak bikin kelakar? sorry tak kelakar ok. terima kasih kerana telah membangkitkan sensitiviti umat islam ya. anda telah berjaya dengan iklan anda! syabas!



kerajaan apa tindakan? atau dah start cuti raya?




bagi aku iklan dari pkns kali ni terbaik. malas nak wish hari raya lagi sebab aku kena kerja lagi. mood nak raya tak mari lagi.


0 lagi menulis!:

Post a Comment