RSS Feed

cut tari hot tapi nora danish lagi hot.

orang malaysia tak semangat langsung nak sambut hari kemerdekaan. tengok lah bendara yang tergantung. sedih. mungkin semangat nak raya lagi kuat. tengok la baru sehari dua puasa jeh bunyi mercun macam esok dah nak raya. tapi aku tak kisah sangat. sebab tiap-tiap tahun sambutan merdeka sama je. semangat patriotik tu macam tak sampai. tapi tak kisah lah. (standard melayu apa-apa pun tak kisah).

tapi aku pelik. rakyat indonesia raya yang kecoh sangat tentang kemerdekaan malaysia. siap nak bakar bendera. lempar tahi bagai. rileks laa der. sap kok lu.

mungkin anda seorang yang patriotik. tapi sila salurkan ke arah yang betul. jangan gaduh-gaduh moh kita main bunga api dulu. mercun pun banyak jual kat bazaar.


hari raya nak dekat. baik simpan duit beli baju raya oi. kalau bendera bagi free aku gantung.


0 lagi menulis!:

Post a Comment