RSS Feed

I'm Back Again (world cup edition)

lama dah tak menulis. ok ni percubaan kali ketiga untuk kembali. kalau lepas ni malas juga. confirm blog ni koi delete. haha

mood sekarang adalah oren! ya kenape oren? bukan sebab peminat setia zahid a.f ye. tapi semangat netherlands membara! hehehe.

koi dah janji kalau netherlands pergi quater final koi nak kembali sambung blog ni. dah sekali memang pergi pun. tapi netherlands main takde lah bagus mana kali ni. tak mcm euro 2 years ago. waktu euro 2008 dorg main sangat cantik dan agresif. ingat tak waktu dalam kumpulan dorg bantal team dalam group dorg berape? hahaha. ok cukup lah tu.

ok korg mesti ada pasukan yg korang suke kan? kalau yang perempuan tentu-tentu sekali pilih negara yang ada players kacak. sokong brasil sebab kaka. sokong portugal sebab c.ronaldo. sokong spain sebab torres. kan? kan? kan? hahaha. tak kisah lah tu. janji korg ada jugak pilih pasukan yang korang nak sokong. kurang-kurang ada gak penyejuk mata kat kedai mamak kalau-kalau games borink. boleh gak usha-usha korg. haha!

ok. jadi janganlah koi lah ye kalo koi tengok bola sebab awek-awek dorg cun. haha. tapi serius kat kate. awek-awek oranje cun! memang leleh. hahaha. sebab tu koi sokong belanda. awek belanda terbaik.

belanda jumpa brasil quater final. koi nak cakap ringkas jeh. kalo brasil main style samba koi risau. tapi sekarang brasil main style dungu eh style dunga. koi tak ade risau mana. haha.

ingat kaka tu hensem? hensem lagi van persie. ingat robinho tu power? power lagi arjen robben. ingat luis fabiano tu boleh jadi top scorer? simpan jeh hasrat tu sebab neh last game die. sebelum quater final kemas beg siap-siap sebab lepas tu terus balik jeh


ok. nak sambung usha-usha awek-awek cun kat world cup. mane lagi cun koi sokong. bye-bye maria ozawa. balik jepun dgn honda ye. nak beli honda bulat pun takpe. dah jangan kaco koi nak ber sun bathing dgn awek-awek oranje dan spanish kat nelson mandela bay.



you are my angel baby. terbang lah bersama saya