RSS Feed

Earth Hour. Saya Sokong.

sabtu jam 8.30p.m sehingga 9.30pm adalah earth hour. padamkan lampu dan bergelap selama sejam. ya saya sertai! bukan lama sangat pun. satu jam jeh pun.

ok. dalam facebook tulis aku akan berbogel kan ketika earth hour. siapa kata aku tipu? siapa kata aku tak bogel? nah gambar. aku buktikan. hey! bila aku cakap nak bogel. aku bogel ok. ok biar gambar jeh yang membuktikan semua kata-kataku.



pada pukul 8.45 malam.



dan pada pukul 9.15 malam.

siapa kata aku tak bogel? siap gambar lagi aku letak ok. apa laa sangat berbogel dalam selama sejam. tak da hal lah!

kenapa earth hour tahun ini tak macam tahun lepas? owh. sebab promosi tak macam tahun lepas ea? owh sebab dah tak glamour ea.


saya sayang bumi saya. anda pula bagaimana? :D

3 lagi menulis!:

cinta kita said...

owhhhh nampak2..tp kualiti gambor x berapa memuaskan la..kesal betol..penat da posing2 ritoh..haishhh..patah hati rasa..

Anonymous said...

heheheh....incik kerol ttp giler kn!!

Anonymous said...

incik kerol ttp giler....hhehehe..jgn salah type da kali ni okey!!~^_^~

Post a Comment